BANEN

Hurricane Park set fra tribunen

Klubbens bane ligger i det vestlige hjørne af Hørsholm Idrætspark – bag kunststof-fodboldbanen, længst nede mod jernbanen.  Den har løbende gennem årene gennemgået en forandring fra at være et område, hvor der blev skudt med bue og pil eller spillet udendørs håndbold, til i dag, hvor banen fremstår som en fuldblods softballbane med internationalt format.

Find os her:  http://maps.google.com/maps?ll=55.895677,12.512664&z=16&t=h&hl=da

Hurricane Park set fra oven (midt i 90’erne)

Da klubben fik stillet området til rådighed midt i firserne, fik vi hurtigt stillet et stort backstop op. I forbindelse med de to EM’er, der har været afholdt på banen, fik vi i ’88 vores dugout’s og i ’95 vores 2 meter høje homerun hegn:
Rightfield: 76 meter. Centerfield: 76 meter Leftfield: 76 meter

Hurricane Park set fra dugout’en

Prikken over i’et kom så i år 2000, hvor vi fik anlagt vores grus-infield. Udover selve banen, som er den eneste fuldt indhegnede bane i Danmark, er udenomsfaciliteterne også i orden: Kiosk-container, Udtyrs-containere, tilskuertribuner og batterbur står ganske tæt rundt om banen.

John på “truck’en”

For hele tiden at have en optimalt plejet bane, har klubben endda investeret i en dejlig havetraktor, som tøffer rundt på banen hele sommeren! (Blev i 2016 opgraderet til en ATV med lidt mere krudt.)

Alt i alt kan vi, uden at rødme, med rette konstatere: “Vi har Danmarks bedste softballbane”.

I 2011 fik vi et flot nyt elektronisk scoreboard!!
Og i 2013 fik vi et helt nyt backstophegn.

Scoreboard

2017:  Klubben har i 2017 investeret i nye containere for at optimere forholdene for både spillere og fans. Den ene container bag backstoppet er omdannet til en bar (B(immer)B(usser)-bar med grill og køleskabe, og i foråret 2018 fik vi lagt fliser på hele området bag backstoppet.  Ydermere blev den gamle “Marslev-tribune” revet ned, og nye (sikrere) tribuner står nu til rådighed for alle vores fans! I løbet af 2018 fik vi lagt beskyttelses-rør hen over toppen af homerunhegnet og et beskyttelsesnet over området bag backstoppet.

BB-bar er åbnet!
Hurricane Park klar til kamp!